BE-BE mandar. hřbet

Ingredience:
2 balíčky sušenek BE-BE, 1 plechovka mandarinek /asi 314g/, l smetana na šlehání-250ml, l zakysaná smetana -200ml, 3 van. cukry, ¾ sáčku želatiny za studena Dr. Őtker
Postup:
srnčí hřbet vyložíme alobalem a na dno vkládáme sušenky. Aby nám šly pěkně tvarovat a řezat, napaříme je na mřížce nad párou. Ušlehanou šlehačku smícháme se zakysankou, přidáme vanilkové cukry a rozšlehanou želatinu připravenou dle návodu. Touto směsí potřeme první vrstvu sušenek, poklademe asi polovinou okapaných mandarinek a zase přidáme trochu krému. Proložíme druhou vrstvou sušenek, potřeme krémem, přidáme mandarinky a přidáme zbytek krému. Nakonec poklademe další vrstvou sušenek, zabalíme celé do alobalu a dáme do chladničky nejlépe přec noc ztuhnout. Po vyklopení zdobíme čokoládou. Uchováváme v ledničce.

Be-be-tunel2_2