Kotlata na hořčici

Ingredience:
4 vepřové kotlety, 1 větší cibule, plnotučná hořčice, sůl, pepř, drcený kmín, 2 kostky "Šťáva na vepřové maso", hladká mouka na obalení, koření /na steaky, na vepřovou pečeni apod./
Postup:
naklepané kotlety osolíme, opepříme, posypeme kořením a obalíme v hladké mouce. Na oleji z obou stran opečeme, maso vyjmeme a na výpeku zlehka osmažíme nakrájenou cibuli. Kotlety z jedné strany pomažeme hořčicí a vložíme nenamazanou stranou zpět na cibuli, posypeme kmínem, podlijeme malým množstvím vody, přidáme 2 kostky a dusíme doměkka. V papiňáku dusíme asi 20 minut od začátku syčení. Hotovou šťávu můžeme rozmixovat, tím se pěkně zahustí.
Podáváme např. s vaječnou rýží viz recept v sekci Přílohy.

Kotleta-na-horcici_2