• Plněný hermelín
Ingredience:
4 hermelíny, 10 dkg žampionů, 1 vejce, 1/2 cibule, hladká mouka, trochu mléka, strouhanka na obalení, sůl, drcený kmín, kousek másla, olej na smažení
Postup:
z hermelínů seřízneme co nejtenčí vrchní část a odložíme stranou. Spodní část opatrně vydlabeme. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme najemno nakrájené žampiony, osolíme, přidáme kmín a krátce orestujeme. Zchladlou směs smícháme s vydlabanými kousky a plníme spodky hermelínů. Nakonec přitlačíme odkrojené vršky, obalíme v trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Podáváme s vařenými bramborami nebo hranolkami a tatarskou omáčkou.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- • Topinky s vejcem
- • Plněný bramborák
- • Ďábelské topinky
- • Klouzáky
- • Zelný štrůdl
- • Kapusťáčky
- • Kočičí tanec
- • Hermelínové brambory
- • Sýrový karbenátek
- • Lístkové roládky
- • Anglické brambory
- • Francouzské brambory
- • Sýrový sendvič
- • Koprová omáčka
- • Tvarohová pizza
- • Plněný hermelín
- • Zapečené brambory se zelím
- • Chleboráčky
- • Langoše
- • Pizza
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha