Chleboráčky
Ingredience:
6-8 krajíců staršího chleba, mléko na namočení, 3 vejce, 5 stroužků česneku, 2 pikantní klobásy, 1 cibule, majoránka, drcený kmín, pepř, sůl, hladká mouka na zahuštění
Postup:
Chleba i s kůrkou natrháme a namočíme asi na 1 hodinu do mléka. Potom směs tyčovým mixerem zcela rozmixujeme, aby vznikla hustá hrubá kaše. Přidáme nadrobno nakrájenou klobásu,
nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, vejce a koření. Podle potřeby zahustíme moukou. Smažíme na oleji z obou stran.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- • Topinky s vejcem
- • Plněný bramborák
- • Ďábelské topinky
- • Klouzáky
- • Zelný štrůdl
- • Kapusťáčky
- • Kočičí tanec
- • Hermelínové brambory
- • Sýrový karbenátek
- • Lístkové roládky
- • Anglické brambory
- • Francouzské brambory
- • Sýrový sendvič
- • Koprová omáčka
- • Tvarohová pizza
- • Plněný hermelín
- • Zapečené brambory se zelím
- • Chleboráčky
- • Langoše
- • Pizza
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha