Lístkové roládky
Ingredience:
1 listové těsto, libová anglické slanina, cihla, niva, pikantní klobása, kousek červené papriky,
ostrý kečup, 1 vejce na potření, koření na posypání /na hranolky, na americké brambory../
Postup:
listové těsto rozdělíme a vyválíme dva obdélníky. Ty rozkrájíme na menší obdélníčky. Každý
potřeme kečupem, poklademe slaninou a cihlou. Dále plníme buď strouhanou nivou nebo
podélně rozkrojenou klobáskou s kouskem papriky. Stočíme do roládek, potřeme
rozšlehaným vejcem, posypeme kořením nebo solí a zprudka pečeme při 200 stupních asi
15 minut. Podáváme teplé nebo studené s čerstvou zeleninou nebo s kečupem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- • Topinky s vejcem
- • Plněný bramborák
- • Ďábelské topinky
- • Klouzáky
- • Zelný štrůdl
- • Kapusťáčky
- • Kočičí tanec
- • Hermelínové brambory
- • Sýrový karbenátek
- • Lístkové roládky
- • Anglické brambory
- • Francouzské brambory
- • Sýrový sendvič
- • Koprová omáčka
- • Tvarohová pizza
- • Plněný hermelín
- • Zapečené brambory se zelím
- • Chleboráčky
- • Langoše
- • Pizza
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha