Plněný bramborák
Ingredience:
1 menší cuketa, česnek, 1 větší brambor, 1 vejce, hladká mouka, majoránka, sůl, pepř,
drcený kmín
Směs:
vepřové maso/kýta nebo plec/, česnek, větší cibule, 2 papriky, kousek cukety, feferonka,
sůl,kečup,pepř, staročeské koření, worčestr
Směs:
Maso nakrájíme na malé nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme worčestrem a přidáme
koření. Zakapeme olejem a necháme odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a
opečeme dozlatova. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a cuketu. Krátce podusíme,
přidáme česnek , feferonku a kečup.
Postup:
Z cukety uděláme klasické těsto na bramborák, usmažíme velké bramboráky, které na talíři
naplníme směsí, přehneme a podáváme se zelným salátem nebo kysaným zelím.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- • Topinky s vejcem
- • Plněný bramborák
- • Ďábelské topinky
- • Klouzáky
- • Zelný štrůdl
- • Kapusťáčky
- • Kočičí tanec
- • Hermelínové brambory
- • Sýrový karbenátek
- • Lístkové roládky
- • Anglické brambory
- • Francouzské brambory
- • Sýrový sendvič
- • Koprová omáčka
- • Tvarohová pizza
- • Plněný hermelín
- • Zapečené brambory se zelím
- • Chleboráčky
- • Langoše
- • Pizza
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha