Plněný bramborák

Ingredience:
1 menší cuketa, česnek, 1 větší brambor, 1 vejce, hladká mouka, majoránka, sůl, pepř,
drcený kmín
Směs:
vepřové maso/kýta nebo plec/, česnek, větší cibule, 2 papriky, kousek cukety, feferonka,
sůl,kečup,pepř, staročeské koření, worčestr
Směs:
Maso nakrájíme na malé nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme worčestrem a přidáme
koření. Zakapeme olejem a necháme odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a
opečeme dozlatova. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku a cuketu. Krátce podusíme,
přidáme česnek , feferonku a kečup.
Postup:
Z cukety uděláme klasické těsto na bramborák, usmažíme velké bramboráky, které na talíři
naplníme směsí, přehneme a podáváme se zelným salátem nebo kysaným zelím.

Plneny-bramborak_2