Kapusťáčky
Ingredience:
1menší kapusta, 20 dkg měkkého salámu nebo klobásky, 4 vejce, asi 150 ml mléka, asi
150 g polohrubé mouky, 4-5 stroužků česneku, drcený kmín, 2 lžičky grilovacího koření,
majoránka, pepř
Postup:
vykrojenou kapustu dáme do vařící vody a asi 4 minuty vaříme. Scedíme, necháme
zchladnout a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy a přidáme nahrubo nastrouhaný
salám a ostatní suroviny. Mlékem a moukou docílíme hustotu těsta. Má být asi jako
na klasické bramboráky. Smažíme z obou stran na oleji nebo na sádle.
Podáváme s plnotučnou hořčicí.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- • Topinky s vejcem
- • Plněný bramborák
- • Ďábelské topinky
- • Klouzáky
- • Zelný štrůdl
- • Kapusťáčky
- • Kočičí tanec
- • Hermelínové brambory
- • Sýrový karbenátek
- • Lístkové roládky
- • Anglické brambory
- • Francouzské brambory
- • Sýrový sendvič
- • Koprová omáčka
- • Tvarohová pizza
- • Plněný hermelín
- • Zapečené brambory se zelím
- • Chleboráčky
- • Langoše
- • Pizza
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha