• Vaječná tlačenka
Ingredience:
5 vařených vajec, 4 nožičky slabých dietních párků, 1 moravanka, 1 cibule,pepř,
250 g majonézy, 1 želatina na vaječnou tlačenku, 2 lžíce octa, lžíce cukru
Postup:
moravanku scedíme, nálev uchováme a dolijeme do 0,3 l vody. Zahřejeme a rozpustíme
sáček želatiny - NEVAŘÍME- . Do nálevu přidáme 2 lžíce octa a lžíci cukru. Vejce, salám a
zeleninu nakrájíme na kousky, smícháme s majonézou, opepříme a přidáme chladnou
želatinu. Naplníme formu "srnčí hřbet" vyložený mikrotenem. Dáme na 2 hodiny do lednice.
Podáváme s pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha