Chuťovky - chlebíčky
Česnekové
Ingredience:
10 dkg cihly, 3 vejce, 5 stroužků česneku, majonéza, sůl, pepř.
Postup:
uvařená vejce a cihlu nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek a majonézu, dochutíme
solí a pepřem.
Vajíčkové
Ingredience:
3 vejce natvrdo, 100 g pomazánkového másla, 1 sáček majonézy, 100 g šunky, 50 g cihly,
3 stroužky česneku, sůl, pepř
Postup:
Vejce rozmačkáme vidličkou, šunku najemno nakrájíme, cihlu nastrouháme, česnek
prolisujeme, přidáme ostatní suroviny a vše smícháme dohromady. Dochutíme solí a pepřem.
Mažeme na plátky bagetek podmazané máslem. Zdobíme dle fantazie.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha