• Sýrový salát
Ingredience:
15 dkg eidamu vcelku, 10 dkg uzeného sýra vcelku, l červená paprika, 2 jarní cibule i s natí, 250 ml majonézy, 5 lžic mléka, sůl, pepř, 1 rovná lžíce cukru, worčestr, 1 lžička plnotučné hořčice, 1-2 stroužky česneku
Postup:
Oba sýry nahrubo nastrouháme a smícháme s najemno nakrájenou cibulí a paprikou. Přidáme majonézu zředěnou mlékem, hořčici, prolisovaný česnek, cukr a zakápneme worčestrem. Dochutíme solí a pepřem. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme vychlazené s pečivem nebo můžeme zabalit do sýrových kornoutků podložených šunkou.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha