• Turistický salát
Ingredience:
20 dkg turistického salámu, 3 kyselé okurky, 10 dkg cihly, 1 středně velká cibule, kousek
zelené části pórku, 1 červená paprika, 1 malá majonéza Helmans, 1 lžička plnotučné
hořčice, sůl, pepř, 1 lžička cukru, worčester, pár kapek octa
Postup:
salám nakrájíme najemno, dáme do misky a přidáme nahrubo nastrouhanou cihlu,
nakrájenou papriku, cibuli, pórek a okurky. Promícháme, přidáme majonézu, hořčici,
zakápneme worčestrem. Dochutíme cukrem, solí, pepřem, příp. přidáme ocet. Pokud je
salát moc hustý, zředíme ho mlékem. Podáváme vychlazený s pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha