• Jarní salát
Ingredience:
10 dkg šunkového salámu, 1 větší červená paprika, 1 střední cibule, kousek zeleného pórku,
1 malá plechovička sterilované kukuřice, 10 dkg cihly, sůl, pepř, 2 lžičky cukru, 1 lžička
plnotučné hořčice, worčester, majolka, 2 stroužky česneku
Postup:
salám, papriku a cibuli nakrájíme, přidáme okapanou kukuřici a nahrubo nakrájenou cihlu.
Přidáme majolku, hořčici, zakapeme worčestrem, osolíme, opepříme, případně osladíme.
Nakonec vmícháme najemno nakrájený pórek a prolisovaný česnek.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha