• Těstovinový salát
Ingredience:
1/3 sáčku těstovin / nejlépe vřetena/, 20 dkg měkkého salámu např. junior, 3 vejce,
10 dkg cihly, 1 červená paprika, 1/2 čerstvé okurky, 2 rajčata, 1 cibule, 2 sáčky majonézy, sůl, 1 lžička cukru, pepř, worčester, ocet, hladká hořčice
Postup:
salám a cihlu nastrouháme nahrubo, smícháme s uvařenými těstovinami , přidáme
nakrájenou cibuli, papriku, okurku, rajčata bez semen a vejce. Osolíme, opepříme, zakápneme octem a worčestrem. Nakonec vmícháme majonézu a 1 lžíci hořčice.
Podáváme chlazené .
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha