• Buřtový šleh
Ingredience:
2 lžíce octa, 2 lžíce oleje, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce worčestru, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky cukru - vše svařit
5 silných párků, 3 cibule, 1 sklenička majonézy - 250 ml, pepř, feferonka
Postup:
oloupané párky a cibuli nakrájíme na polokolečka, přidáme majonézu a chladný nálev. Kdo má rád ostré, přidá pepř a feferonky. V lednici necháme 1-2 dny uležet. Podáváme s čerstvým pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha