• Ševcovský salát

Ingredience:
30 dkg kysaného zelí, 20 dkg točeného salámu, 1 cibule, 2 natvrdo uvařená  vejce, 2 kyselé
okurky, 10 dkg cihly, 1 malá sklenička majonézy, 5 lžic  kečupu, 1 lžíce oleje,1 lžíce octa,
1 lžička worčestru,1 lžička plnotučné hořčice, 1 lžička cukru,sůl, pepř

Postup:

Z kečupu, oleje, worčestru, hořčice a octa svaříme marinádu a dáme vychladit.  Zelí hodně
vymačkáme a smícháme s nakrájeným salámem, cibulí, okurkami,  vejci a nastrouhanou
cihlou. Přidáme marinádu a majonézu.  Nakonec dochutíme solí, pepřem a cukrem. Dáme
uležet do lednice.  Podáváme s pečivem.

Sevcovsky-salat1_2