• Ševcovský salát
Ingredience:
30 dkg kysaného zelí, 20 dkg točeného salámu, 1 cibule, 2 natvrdo uvařená vejce, 2 kyselé
okurky, 10 dkg cihly, 1 malá sklenička majonézy, 5 lžic kečupu, 1 lžíce oleje,1 lžíce octa,
1 lžička worčestru,1 lžička plnotučné hořčice, 1 lžička cukru,sůl, pepř
Postup:
Z kečupu, oleje, worčestru, hořčice a octa svaříme marinádu a dáme vychladit. Zelí hodně
vymačkáme a smícháme s nakrájeným salámem, cibulí, okurkami, vejci a nastrouhanou
cihlou. Přidáme marinádu a majonézu. Nakonec dochutíme solí, pepřem a cukrem. Dáme
uležet do lednice. Podáváme s pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- • Utopenci
- • Nakládaný hermelín
- • Hermelínový salát
- • Celerová pomazánka
- • Jarní salát
- • Těstovinový salát
- • Turistický salát
- • Vaječný salát
- • Česnekové jednohubky
- • Vaječná tlačenka
- • Mini chlebíčky
- • Chuťovky - chlebíčky
- • Ševcovský salát
- • Sýrová roláda
- • Fazolový salát
- • Křenový salát
- • Buřtový šleh
- • Zelný salát
- • Škvarková pomazánka
- • Sýrový salát
- • Kuřecí salát
- • Cibulovo-česnek. pomazáka
- • Nakládaný plněný hermelín
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha