Nudlová
Ingredience:
3 masité hovězí kosti, 1 kostka masoxu, kořenová zelenina, hrášek, 1 malá cibule, pórek,
zelená petrželka, mladá celerová nať, libeček, polévkové koření, pepř, sůl, 2 bobkové
listy,5 kuliček nového koření, 2 stroužky česneku, nudle
Postup:
opláchnuté kosti dáme do studené vody, přidáme nové koření, bobkové listy, kostku masoxu
a vaříme v papiňáku asi 30 minut. Vývar scedíme, maso obereme do polévky, přidáme
nahrubo nastrouhanou zeleninu, nadrobno nakrájenou cibulku a hrášek a přivedeme k varu.
Vaříme asi 5 minut, zavaříme nudle, přidáme nadrobno nakrájený česnek a pórek.
Dochutíme pepřem a polévkovým kořením.Před podáváním sypeme drobně nakrájenou
zelenou petrželkou, libečkem a mladou celerovou natí.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha