Nudlová

Ingredience:
3 masité hovězí kosti, 1 kostka masoxu, kořenová zelenina, hrášek, 1 malá cibule, pórek,
zelená petrželka, mladá celerová nať, libeček, polévkové koření, pepř, sůl, 2 bobkové
listy,5 kuliček nového koření, 2 stroužky česneku, nudle
Postup:
opláchnuté kosti dáme do studené vody, přidáme nové koření, bobkové listy, kostku masoxu
a vaříme v papiňáku asi 30 minut. Vývar scedíme, maso obereme do polévky, přidáme
nahrubo nastrouhanou zeleninu, nadrobno nakrájenou cibulku a hrášek a přivedeme k varu.
Vaříme asi 5 minut, zavaříme nudle, přidáme nadrobno nakrájený česnek a pórek.
Dochutíme pepřem a polévkovým kořením.Před podáváním sypeme drobně nakrájenou
zelenou petrželkou, libečkem a mladou celerovou natí.

Nudlova-polevka-3_4