Kedlubnová
Ingredience:
1 větší kedlubna, 1 cibule, asi 5 dkg másla, 3 lžíce strouhané kořenové zeleniny, 1 vejce,
lžíce hladké mouky, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, magi, čerstvé bylinky /libeček,
pažitka, petrželka, oregáno /, kousek pórku
Postup:
Na másle zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájenou kedlubnu, krátce podusíme,
zaprášíme hladkou moukou a trochu osmahneme. Zalijeme studenou vodou, přidáme
zeleninu, sůl, pepř, zmírníme oheň a vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme rozšlehané
vejce, česnek, bylinky a pórek. Dochutíme magi.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha