Kapusťačka
Ingredience:
½ kapusty, 2 špekáčky nebo 1 klobása, 2 lžíce zeleniny do polévky, 1 bobkový list, 3 kuličky
nového koření, pepř, 2 stroužky česneku, 1 lžička grilovacího koření, ¼ lžičky kari, magi, sůl,
1 masox, granulovaná jíška, zelený pórek nebo petrželka
Postup:
drobně nakrájenou kapustu vhodíme do vařící vody, přidáme masox, zeleninu, nakrájenou
uzeninu a všechno koření mimo česneku. Vaříme asi 15 minut. Hotovou polévku zahustíme
granulovanou jíškou, přidáme prolisovaný česnek, zelený pórek a dochutíme magi a solí.
Podáváme s osmaženým chlebem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha