Hrachová
Ingredience:
1 hrášková polévka v sáčku, 50 g libové anglické slaniny nebo salámu, 3 stroužky česneku,
majoránka, 2 lžíce polévkové zeleniny, oregano, magi, čerstvé bylinky /libeček, petrželka,
mladá celerová nať/, 2 lžíce čerstvého nebo mraženého hrášku
Postup:
polévku vsypeme asi do 1,5 l studené vody a za stálého míchání přivedeme k varu.
Přidáme polévkovou zeleninu, slaninu nebo salám a hrášek. Vaříme asi 5 minut.Nakonec
dochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, magi a bylinkami. Podáváme
s opečeným chlebem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha