Pórková
Ingredience:
1 větší pórek, 1 brambor, 2 lžíce strouhané kořenové zeleniny, 1 lžíce hladké mouky,
10 dkg šunkového salámu, 2 stroužky česneku, 1 rovná lžička krupičky, sůl, pepř,
kousek másla, olej, magi
Postup:
na másle a oleji osmažíme nakrájený pórek do sklovita, zaprášíme moukou, krátce
osmahneme, zalijeme studenou vodou, přidáme na malé kostičky nakrájený brambor a
zeleninu. Osolíme, opepříme a vaříme nepřikryté asi 10 minut. Poté přidáme česnek,
nadrobno nakrájený salám, dochutíme magi a nakonec zahustíme krupičkou. Bohatě
sypeme zelenou částí pórku.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha