• Nepečené trubičky
Ingredience:
15 dkg vlašských ořechů /nebo lískové a vlašské na půl/, 12 dkg moučkového cukru, 18 dkg esíček 1,5 dcl šlehačky
Postup:
smícháme nastrouhané ořechy s namletými sušenkami, přidáme cukr a postupně naléváme šlehačku, až je těsto pěkně vláčné a nelepí se. Těsto rozválíme na potravinové fólii asi na sílu 3 mm, rozkrájíme na obdélníčky a namotáme na malé trubičky. Dáme na plech s pečícím papírem a necháme do druhého dne v chladu zaschnout. Nemusí být v lednici. Máme asi 45 trubiček. Trubičky stáhneme, konce namočíme v čokoládě a plníme, buď šlehačkou nebo krémem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- • Kokosky
- • Marokánky
- • Ořechové košíčky
- • Moca oválky
- • Vlašská kolečka
- • Čokoládová srdíčka
- • Sádlové cukroví
- • Kokosové dortíčky
- • Ořechy
- • Linecké
- • Barbantské dortíčky
- • Kokosová roláda
- • Linecká kolečka
- • Rumové kuličky
- • Dortový krém
- • Linecké z pekárny
- • Kávová zrnka
- • Mandlová srdíčka
- • Marcipánky
- • Očka
- • Nepečené trubičky
- • Vanilkové rohlíčky
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha