• Čokoládová srdíčka
Ingredience:
200 g hladké mouky, 150g Hery, 70 g cukru, 50 g mletých ořechů, 2 lžíce kakaa, 1 žloutek
Krém:
do nutely zamícháme mleté ořechy, rum, marmeládu a piškotové drobečky. Náplň by
neměla být řídká, aby nevytékala.
Postup:
Upečená srdíčka plníme krémem a potřeme tmavou čokoládou, do středu kápneme trochu
bílé čokolády a párátkem uděláme hvězdičku.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- • Kokosky
- • Marokánky
- • Ořechové košíčky
- • Moca oválky
- • Vlašská kolečka
- • Čokoládová srdíčka
- • Sádlové cukroví
- • Kokosové dortíčky
- • Ořechy
- • Linecké
- • Barbantské dortíčky
- • Kokosová roláda
- • Linecká kolečka
- • Rumové kuličky
- • Dortový krém
- • Linecké z pekárny
- • Kávová zrnka
- • Mandlová srdíčka
- • Marcipánky
- • Očka
- • Nepečené trubičky
- • Vanilkové rohlíčky
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha