Smaženice z hub
Ingredience:
50 dkg směsi čerstvých hub /hříbky, podhříbky, lišky, růžovky, křemenáče, klouzky/, 1 velká cibule,
sůl, kmín, pepř, 3 vejce, 10 dkg českého salámu nebo 1 klobáska
Postup:
Na lžíci oleje zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou uzeninu a osmažíme do zlatova. Po chvíli přidáme
pokrájené houby, drcený kmín, sůl a za občasného míchání dusíme asi 5 minut. Nakonec přidáme
rozšlehaná vejce, krátce promícháme. Podáváme s chlebem a okurkovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha