Houbový guláš s masem
Ingredience:
1/2 kg vepřového masa /plec, kýta/,čerstvé houby /hřiby, podhřiby, křemenáče/, čerstvá
červená paprika, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, mletá gulášová paprika, sůl, pepř, nové
koření, bobkový list, gulášová kostka nebo masox, worčestr, grilovací koření, drcený kmín.
Postup:
maso nakrájíme na nudličky , osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření , worčestr a
zakápneme olejem. Necháme chvíli uležet.Houby nakrájíme na kostičky, dáme na zpěněnou
cibuli, osolíme, přidáme drcený kmín, nové koření, bobkový list a podusíme. Asi po 5 minutách
přidáme 2 lžičky gulášové papriky, zalijeme hrnkem vody, přidáme masox a česnek.
Necháme probublat, případně zahustíme. Na druhé pánvi na oleji osmažíme naložené maso
do zlatova a po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou čerstvou červenou papriku. Vzniklou
směs smícháme s houbami, dochutíme. Podáváme s pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha