Houbové rizoto
Ingredience:
2 sáčky rýže, 30 dkg čerstvých hub /hříbky, podhříbky, křemenáče, lišky, kováře/, 1 velká cibule,
20dkg gothaje, červenou sterilovanou papriku, drcený kmín, sůl, grilovací koření
Postup:
Nakrájené houby přidáme na zpěněnou cibulku, osolíme, přidáme drcený kmín a smažíme dozlatova.
Ke konci smažení přidáme nakrájený salám a ještě chvilku dosmažíme. Okořeníme grilovacím
kořením.Nakonec přidáme sterilovanou papriku a smícháme s vařenou rýží. Porce posypeme
strouhaným sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha