Plněné žampiony
Ingredience:
16 stejně velkých žampionů, 10 dkg libové anglické slaniny, máslo, 1 cibule, drcený kmín, sůl,
pepř, 1 vejce
Postup:
žampiony oloupeme, nožky odřízneme a vnitřek vydlabeme lžičkou. Na másle zpěníme cibulku,
přidáme nakrájenou anglickou slaninu a pokrájené nožky s vydlabanými kousky hub. Přidáme
koření a dusíme asi 3 minuty. Ke konci přidáme 1 rozšlehané vejce. Touto směsí plníme
hlavičky žampionů, obalíme v trojobalu a na oleji smažíme.Podáváme s bramborami nebo
bramborovou kaší a tatarkou.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha