Houbová omáčka
Ingredience:
směs čerstvých hub /hřiby, podhřiby,křemenáče/, šlehačka, 1 větší cibule, sůl, drcený kmín,
mléko, pepř, grilovací koření, 4 kuličky nového koření, 3 bobkové listy.
Postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby, osolíme, opepříme,přidáme
drcený kmín, nové koření, bobkový list a dusíme asi 10 minut pod pokličkou. Podušené
houby zalijeme šlehačkou a mlékem, popřípadě trochu zahustíme a povaříme. Nakonec
ještě ochutíme grilovacím kořením. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha