Karbanátky na houbách
Ingredience:
1/2 kg mletého masa, 1 cibule, 1 rohlík, 1 vejce, 3 stroužky česneku, majoránka, kmín, pepř,
sůl, 30dkg čerstvých hub, 1 sáček "Šťáva na vepřové maso "
Postup:
Karbenátky zpracujeme obvyklým způsobem a osmažíme na oleji. Na vedlejší pánvi zpěníme
cibulku, přidáme nakrájené houby, kmín, sůl a pepř. Dusíme podle druhu hub do měkka.
Poté přidáme rozmíchaný sáček "Šťáva na vepřové maso". Dochutíme drceným kmínem,
přidáme osmažené karbenátky a krátce prohřejeme.
Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha