Smaženice "DELUXE"
Ingredience:
40 dkg čerstvých hub /směs hříbků, podhříbků, křemenáčů, kozáků, ryzců/, 1 větší cibule,
8 vajec, 8 plátků anglické slaniny, 1/2 lžičky kari, sůl, pepř, drcený kmín
Postup:
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme, přidáme kmín a kari.
Pozvolna dusíme asi 10 minut. Nakonec vlijeme 4 rozšlehaná vejce a necháme srazit.
Na vedlejší suché teflonové pánvi zprudka opečeme plátky slaniny z obou stran. Na každé
dva plátky klepneme jedno vejce, stáhneme oheň a necháme dojít. Porci hub obložíme
čerstvou zeleninou a nahoru položíme slaninu s vejcem. Podáváme s chlebem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha