Houbové karbenátky
Ingredience:
500 g mletého masa mix, asi 250 g čerstvých hub, 1 cibule, 2 vejce, 4 stroužky česneku, pepř, drcený kmín, 1 lžička majoránky, sůl, strouhanka na obalení
Postup:
na zpěněnou cibulku nasypeme nadrobno nakrájené houby, osolíme, okmínujeme a dusíme asi 5 minut. Dáme vychladit. V misce zpracujeme maso, vejce , česnek a koření, přidáme houby a 2 lžíce strouhanky . Rukou tvarujeme karbenátky,které obalujeme ve strouhance. Smažíme pozvolna na oleji z obou stran, aby se pěkně propekly. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha