Houbové řízky
Ingredience:
mladé hříbky,vejce, hladká mouka, strouhanka, mléko, sůl, olej na smažení
Postup:
houby nakrájíme na 1,5 cm silné plátky. U mladých hřibů použijeme i nožky. V misce si
rozšleháme vejce s trochou mléka. Přidáme hladkou mouku a uděláme řídké těstíčko, které
dost osolíme. Houby namáčíme do těstíčka a ihned do strouhanky. Smažíme dozlatova
na oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory, tatarskou omáčkou a
zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha