Houbařův mls
Ingredience:
3/4 kg brambor, čerstvé nebo mražené houby, 1 šlehačka, 40 dkg vepřového masa/plecko/,
sůl, pepř, drcený kmín, oblíbené koření na maso / staročeské, grilovací, na kotlety apod./
Postup:
Na dno pekáčku dáme nakrájené syrové brambory i se slupkou / plátky nebo menší kousky/,
osolíme, posypeme grilovacím kořením, na to dáme vepřové maso, které jsme nakrájeli
na malé nudličky a ochutili kořením, solí a pepřem. Zasypeme nakrájenými houbami,
posolíme a okmínujeme. Na houby rozvrstvíme zase nakrájené brambory, osolíme a
posypeme grilovacím kořením. Nakonec celé zalijeme šlehačkou.
Pečeme asi 1,5 hodiny při 180 st.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha