Houbařův mls

Ingredience:
3/4 kg brambor, čerstvé nebo mražené houby, 1 šlehačka, 40 dkg vepřového masa/plecko/,
sůl, pepř, drcený kmín, oblíbené koření na maso / staročeské, grilovací, na kotlety apod./
Postup:
Na dno pekáčku dáme nakrájené syrové brambory i se slupkou / plátky nebo menší kousky/,
osolíme, posypeme grilovacím kořením, na to dáme vepřové maso, které jsme nakrájeli
na malé nudličky a ochutili kořením, solí a pepřem. Zasypeme nakrájenými houbami,
posolíme a okmínujeme. Na houby rozvrstvíme zase nakrájené brambory, osolíme a
posypeme grilovacím kořením. Nakonec celé zalijeme šlehačkou.
Pečeme asi 1,5 hodiny při 180 st.

Mls1

Mls