• Plněné tortily
Ingredience:
500 g kuřecích prsou, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 10 žampionů, 1 lžíce koření Gyros nebo podobné, 1 rovná lžíce solamylu na masitá jídla, sůl, pepř, worčestr, sojovka, 8 tortil o průměru asi 25 cm, tatarská omáčka, rajčata, sladkou cibuli, okurku a salátové listy k podávání
Postup:
maso nakrájíme na malé kousky nebo nudličky, přidáme koření, pepř, sůl, solamyl a zakápneme worčestrem a sojovkou. Necháme odležet. Mezitím nakrájíme papriku, cibuli a na plátky žampiony. Odleželé maso osmažíme do zlatava na trošce oleje, přidáme zeleninu , žampiony a restujeme asi 3 minuty. Dochutíme solí a pepřem, případně sojovkou a worčestrem.
Tortily ohřejeme dle návodu, potřeme tatarkou, položíme list salátu a přidáme masovou směs. Tortily složíme a obložíme čerstvou zeleninou.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- ► Vepřové maso(30)
- ► Hovězí maso(6)
- ► Kuře a drůbež(19)
- - Kuře na houbách
- • Kuřecí směs na mandlích
- • Krušovické kuře
- • Nadívaná kuřecí stehna
- • Kuřecí prsa se sýrem
- • Kuře na paprice
- • Kuře v pivní omáčce
- • Kuřecí směs s kukuřicí
- • Zapékaná kuřecí prsa
- • Letní kuře
- • Česnekové kuře
- • Kuře po řecku
- • Kuře na hrášku
- • Pečená kačena
- • Lovecká játra
- • Zapečené kuřecí řízky
- • Kuřecí směs
- • Plněné tortily
- • Prsa na šlehačce
- ► Mleté maso(7)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha