• Pikantní kapusta
Ingredience:
3/4 kg plecka, 1 kapusta, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžička kari, sůl, pepř
Postup:
Vepřové maso nakrájíme na kostky a na zpěněné cibulce osmažíme ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme kari, zalejeme trochou vody a přidáme syrovou nakrájenou kapustu. Pod pokličkou dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Kapustu zahustíme hladkou moukou, přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s vařenými bramborami.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha