• Lečo
Ingredience:
6 rajčat, 6 paprik, 3-4 vejce, sůl, pepř, 1 rovná lžička kari, 1 cibule, 2 větší klobásy, 3 stroužky česneku, 2 lžíce ostrého kečupu, 3 lžíce oleje
Postup:
Na zpěněnou cibuli dáme nejdříve nakrájené papriky. Osolíme, opepříme, přiklopíme pokličkou a dusíme asi 5 minut. Rajčata na protější straně od stopky nakrojíme do kříže, zalijeme vařící vodou a necháme asi 3 minuty odstát. Zcedíme a zalijeme studenou vodou. Potom jdou pěkně sloupnout. K paprikám přidáme nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, kari a kečup. Vše necháme na mírném ohni asi 3 minuty probublávat. Nakonec vlijeme rozšlehaná vejce a necháme srazit.
Podáváme posypané osmaženou klobáskou. Jako příloha se hodí chléb nebo vařené brambory.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha