• Mexické fazole
Ingredience:
1 plechovka červených nebo bílých fazolí, 20 dkg měkkého salámu nebo klobásku, 1 sklenici sterilovaného zeleninového salátu /mexický, paprikový/, kečup, 1 cibule, feferonka, worčester, sůl, pepř, staročeské koření, česnek podle chuti
Postup:
fazole slijeme z nálevu a propláchneme. Na pánvi s vysokým okrajem zpěníme cibuli, přidáme pokrájený salám nebo klobásku a orestujeme. Přidáme zcezený salát, kečup, prolisovaný česnek, feferonku a koření. Krátce povaříme a nakonec zamícháme fazole. Dochutíme solí a worčestrem. Podáváme s domácím chlebem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha