• Vaječná rýže
Ingredience:
2 varné sáčky rýže, 4 vejce, 1 menší cibule, 1 malá plechovička hrášku,1 menší mrkev, sůl, pepř, 3 lžíce oleje
Postup:
společně s rýží uvaříme na kostičky nakrájenou mrkev. Na pánvi s olejem osmažíme najemno nakrájenou cibulku, vlijeme rozšlehaná osolená vejce a zlehka umícháme. Přidáme rýži s mrkví, promícháme, aby se zrnka rýže pěkně oddělila. Nakonec vsypeme hrášek a dochutíme solí a pepřem.
Podáváme jako přílohu k mnoha čínským pokrmům.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha