• Fazolky na slanině
Ingredience:
350 g mražených nebo čerstvých fazolových lusků, 100 g anglické slaniny, 4 stroužky česneku, 1/2 lžičky tymiánu, sůl, pepř, sojová omáčka, 1 lžíce oleje
Postup:
fazolky hodíme do vroucí osolené vody a asi 3 minuty vaříme. Ihned slijeme, propláchneme studenou vodou a ubrouskem osušíme. Na pánev dáme 1 lžíci oleje, přidáme na nudličky nakrájenou slaninu a s dvěma stroužky česneku nakrájeného na plátky restujeme. Přidáme fazolky, osolíme, opepříme, přidáme tymián a zbylý česnek. Restujeme asi 3 minuty. Nakonec zakápneme sojovkou.
Podáváme jako přílohu k minutkám. (např. Restované maso s fazolkami) .
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha