Kefírové lívanečky
Ingredience:
1 kefír /0,5 l /, 280 g polohrubé mouky, špetka soli, 1 lžíce cukru, 2 vejce, 1 a 1/2 lžičky jedlé
sody, olej na smažení, marmeláda na potření
Postup:
Všechny uvedené suroviny mimo sody smícháme dohromady a necháme 5 minut odležet.
Poté vmícháme sodu a ihned smažíme z obou stran na oleji. Hotové lívanečky potřeme
marmeládou a zdobíme šlehačkou.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha