Špačci v kabátku
Ingredience:
3/4 kg mletého masa, 8 plátků anglické slaniny, 2 pikantní klobásy, 4 stroužky česneku,
1 vejce, 2 lžičky koření na mletá masa, sůl, pepř
Postup:
mleté maso, vejce, česnek a koření zpracujeme. Do ruky nabereme směs, vtlačíme do středu
kousek sloupnuté klobásy a zabalíme do slaniny. Dáme do pekáčku, mírně zalijeme vodou
a pečeme asi 1 hodinu při 180 stupních. Během pečení doléváme vodu a výpekem špačky
přeléváme. Ke konci pečení šťávu dochutíme oblíbeným kořením.Podáváme s bramborovou
kaší a zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha