Bůčkové řízky
Ingredience:
1 kg mletého libového bůčku, 150 g strouhaného sýra, 2 vejce, sůl, pepř
Postup:
Maso smícháme s vejci, strouhaným sýrem, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
Tvarujeme váleček, dáme do alobalu a necháme v mrazničce asi 2 hodiny ztuhnout. Krájíme
na plátky, obalujeme v trojobalu a smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s bramborovou
kaší a zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha