Karbenátky s kapustou
Ingredience:
1/2 kg mletého masa, 1/2 kapusty, 1 vejce, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 1/2 lžičky
majoránky, 1 lžička koření na mletá masa,1 lžička worčestru
Postup:
očištěnou kapustu vhodíme do vařící vody a vaříme asi 5 minut. Scedíme, necháme
vychladnout, vymačkáme zbývající vodu a posekáme najemno. Smícháme s ostatními
surovinami, tvarujeme karbenátky, které obalujeme ve strouhance a pozvolna smažíme
na oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami a zeleninovým
salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha