Marinované zelí
Nálev:
0,75 l vody, 0,5 l octa,10 dkg soli, 15 ks sacharinu, 1 lžička pyrosiřičitanu draselného
- vše rozpustit - N E V A Ř I T !!!
Postup:
5 kg nakrouhaného zelí a 0,5 kg cibule smícháme, zalijeme nálevem a za občasného
promíchání necháme 24 hodin odležet. Plníme do sklenic.
NESTERILUJEME.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha