• Klobásový rendlík
Ingredience:
1 kg uvařených brambor, 2 větší pikantní klobásy /papriková, laborecká, maďarská, apod./, 1 větší cibule, 4-5 stroužků česneku, 1x400g konzerva rajčat, 5 lžic ostrého kečupu, 1 chilli paprička, 2 lžičky cukru, sůl, pepř, 2 lžíce oleje
Postup:
na rozpáleném oleji osmažíme 1/2 nadrobno nakrájené cibule a nakrájený česnek dozlatova. Přidáme pokrájená rajčata, papričku, kečup, cukr, osolíme a opepříme. Necháme mírně probublávat asi 15 minut. Na druhé suché pánvi osmažíme na kolečka nakrájenou klobásu s na plátky nakrájenou cibulí. Vyndáme a na výpeku osmažíme nakrájené brambory. Nakonec vše smícháme s rajčatovou omáčkou.
Podáváme jako samostatný pokrm nebo s čerstvým pečivem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha