- Bílé myšky
Ingredience:
na krém:žloutky z vajec, nasekané zbytky bílků, 2 lžícemajolky, 1 stroužek česneku, nasekanou pažitku, sůl, pepř-vše smícháme dohromady
vejce uvařená na tvrdo, 2 ředkvičky, pažitku, kuličky pepře,salát a plátkový sýr na ozdobu
Postup:
oloupaná vejce dole sežízneme, vyloupneme žloutek a naplníme žloutkovým krémem.
Posadíme na list salátu, majolkou přilepíme očka a čumáček,plátky ředkviček zasuneme do zářezů a dozdobíme.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha