• Hermelínové těstoviny
Ingredience:
1/2 sáčku těstovin-vrtulek, 30 dkg měkkého salámu /český, gothaj/, 20 dkg žampionů,
1 cibule, 2 Hermelíny /2x90 g/, 1/2 l mléka, 4 vejce, sůl, pepř, koření na americké brambory
Postup:
na pánvi orestujeme nakrájený salám s cibulí, přidáme nakrájené žampiony a krátce
podusíme. Smícháme s uvařenými osolenými těstovinami, přidáme nakrájené Hermelíny,
zalijeme mlékem s vejci, podle chuti osolíme a opepříme. Nahoře posypeme kořením na
americké brambory. Pečeme asi 1,5 hodiny při 190 stupních.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha