Filety na másle
Ingredience:
4 filety /mořská štika, pangasius, treska, apod./, sůl, pepř, drcený kmín, koření na rožnění, 10 dkg másla, 1 lžíce olivového oleje
Postup:
pokud máme filety mražené, necháme je rozmrazit a osušíme je ubrouskem. Z obou stran je nasolíme, opepříme, posypeme kmínem a kořením na rožnění. Smažíme asi 4 -5 minut z každé strany na másle, do kterého jsme přidali lžíci olivového oleje, aby se máslo nepřipalovalo. Podáváme s opečenými nebo vařenými bramborami a salátem.
Menu
- Úvodní stránka
- Předkrmy(5)
- Polévky(19)
- Maso(62)
- Moučníky(56)
- Jídla s uzeninou (5)
- Nakládání, zavařování (7)
- Pečení chleba (2)
- Pokrmy z hub(11)
- Přílohy(12)
- Různé (20)
- Ryby(2)
- Sladká jídla (7)
- Studená kuchyně (23)
- Těstoviny (6)
- Zeleninová jídla (12)
- Vánoční cukroví (23)
- Seznam alergenů
- Dekorace stolů
- ► Návštěvní kniha